Türkan Elçi: Demokratik hakkımız, emeğimiz gasbedildiyse toplumsal barışı nasıl tesis edeceğiz?

CHP Milletvekili Türkan Elçi: Demokrasimiz Gasbedildi, Toplumsal Barış Nasıl Sağlanacak?

İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, Esenyurt’taki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, demokrasinin varlığına inanmanın zor olduğunu belirtti. Elçi, demokratik hakların gasbedilmesi durumunda toplumsal barışın nasıl sağlanacağı sorusunu sordu ve bu duruma inanmanın zor olduğunu ifade etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanmasının ardından CHP’li vatandaşların başlattığı nöbet devam ediyor. Bugünkü nöbete katılan CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, Özer ile cezaevinde görüşmüş ve ona destek olduğunu belirtmiştir.

Elçi, “Esenyurt’ta biz büyük bir emekle başkanımızı seçmiştik. Ancak seçim sonrasında kayyum atanması büyük bir haksızlıktır. Bizler olarak bu haksızlığı her zaman dile getireceğiz. Eğer seçme ve seçilme haklarımız gasbediliyorsa, demokrasinin varlığına nasıl inanabiliriz? Her zaman bu soruyu soracağız ve demokrasinin varlığını sorgulamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Komşular Rahatsız Olacak Derken, Opera Yarışmasında Birinci Olan Güneş Uluçay

Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan “Varım” Dedi, Özel’den Tepki Geldi: Yeniden Seçilme Gücü Varmış Gibi Gösterip Kaçak Dövüşmesin

İslam Memiş, “2025’te Müthiş Yarış Olacak” Dedi: Bitcoin mi, Altın mı?

TIKLAYIN – İrfan Can Kahveci 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de!

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Türk Kahvesi İçen Cassandra, 2028 Falında Neleri Gördü?

TIKLAYIN – 2.8 Milyar TL’lik Tartışma: Icardi ve Wanda Nara’nın Boşanma Davası Krize Dönüşebilir

TIKLAYIN – SGK Uzmanları Tahminlerini Açıkladı: Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?

Related Posts

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Ünlü markanın araçlarında ölümcül hata! Binlerce araç geri çağrıldı

Ford Motor Company, yazılım hatası nedeniyle 200.000’den fazla aracını geri çağırma kararı aldı. Bu sorun, geri görüş kameralarının bozulmasına yol açarak kaza riskini artırıyor.

Gazze’den tedavi için Türkiye’ye 4 yaralı getirildi

Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 hasta ve beraberindeki 7 refakatçi tedavi için uçakla Türkiye’ye getirildi. İsrail’in saldırılarında yaralanan ve sağ bacağı ampute edilen TRT Arabi kameramanı Sami Mohammed Abdullah Shehada ile muhabir Sami Fuad Mahmoud Barhoom ve 2 hasta daha Ankara’da tedavi altına alındı.

Halde kilosu 1 TL’ye kadar düştü, markette 14 TL’den satılıyor

Adana’da hasadı devam eden karpuzun kilosu halde 1 TL’ye kadar düştü. Düşüşe rağmen bazı marketlerde karpuz fiyatının 14 TL olduğu görüldü. Fiyat farkına üretici de komisyoncu da tepkili.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Muharrem İnce cezaevinde İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir’

Geçen hafta ‘baba ocağı’ CHP saflarına dönen Muharrem İnce, Marmara Cezaevi’nde tutuklu CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.