Silivri beş benzemezi bir araya getirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İkinci Kez Tutuklandı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “ihaleye fesat karıştırma” suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı. Özer, daha önce “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan da dava açılmış ve tutuklanarak görevden alınmıştı.

Ahmet Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında dikkat çeken detayları kamuoyuyla paylaştı.

Hüseyin Ersöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, farklı alanlardan isimlerin cezaevinde avukatlarıyla görüştüğünü ifade etti ve şunları belirtti:

  • Koridorla ayrılan görüş odalarında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gibi isimler yer alıyordu.
  • Aynı gün aynı odalarda sosyal medya fenomeni Kerimcan ile futbolcu dolandırıcılığı suçundan aranan Seçil Erzan’ın avukatlarıyla görüştüğünü gözlemledim.
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın da bu görüşmeler sırasında cezaevinde bulunduğunu belirtmek gerek.

Ülkenin adalet sistemi ve toplumsal hayatın, soruşturma süreçleri ve davalarda nasıl şekillendiğine dair çarpıcı bir örnek olarak, bu görüşme detayları dikkat çekiciydi.

Related Posts

Beşiktaş, Shakhtar Maçına Hazırlanıyor

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maç öncesi antrenman yaptı. Kondisyon ve taktik çalıştı.

Erzurum’da Askeri Midibüs Devrildi

Servis midibüsünün devrilmesi sonucunda 13 kişi hafif yaralandı, hayati tehlikeleri yok.

Düzce’de Trafik Denetimi: 13 Bin Araç Kontrol Edildi

Düzce’de yapılan denetimlerde 13 bin araç kontrol edildi, 2 bin 79 sürücüye ceza kesildi.

İsrail’in adaleti: Oscar ödüllü Filistinliyi öldürene ev hapsi verildi

Oscar kazanan “No Other Land” belgeseli sonrası İsrail polisinin peşini bırakmadığı ve basının sık sık hedef gösterdiği Filistinli aktivist Avde Hadalin’i işgal altındaki Batı Şeria’da dün öldürüldü. İsrail medyasında yayımlanan habere göre Hadalin’i …

Eyvah! Şimdi de tropikal geceler uyutmayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta Türkiye genelinde “tropikal gece” etkisinin görüleceğini duyurdu. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyredecek, yeni rekorlar kırılabilir.

Avrupa’da sel felaketi: Binlerce ihbar üç ölü

Romanya, Polonya, Çekya, Slovakya ve İtalya’yı etkisi altına alan şiddetli yağışlar sel felaketlerine yol açtı; Romanya’da 3 kişi yaşamını yitirirken, Polonya’da binlerce ihbara müdahale edildi.