Resul Emrah Şahan’ın tutukluluğuna dördüncü itiraz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kent uzlaşısı soruşturması kapsamında tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın avukatları, tutuklamanın siyasi bir karar olduğunu belirterek tahliye talebinde bulundu. CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tahliye kararına referans gösterildi.

Şahan’ın avukatları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptıkları başvuruda, Şahan’ın dört aydır hukuksuz bir şekilde özgürlüğünden mahrum bırakıldığını ve tutuklamanın orantısız olduğunu vurguladı.

Related Posts

Yaşlı çifti öldüren katil, cinayet sonrası çıplak bir şekilde şarkı söyleyerek dans etti

Londra’da yaşayan bir çift, evlerinde vahşice öldürüldü. 62 yaşındaki Albert Alfonso ve 71 yaşındaki Paul Longworth isimli çift, Kolombiyalı Yostin Andres Mosquera tarafından öldürüldü. Cinayet sonrası Mosquera, çıplak şekilde odada dolaşıp dans etti ve şarkı söyledi.

Serhat Polat’ın Olimpiyat Hedefi

Kas hastalığına rağmen yüzme sporu ile uluslararası başarılar elde eden Serhat Polat, 2028 hedefli.

Pakistan’ın Muson kabusu devam ediyor: Can kaybı 221

Pakistan’da haziran ayı sonunda başlayan ve temmuz ayında da etkisini sürdüren şiddetli muson yağmurları nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 221’e ulaştı.

Anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, karnı burnunda son halini paylaştı

İlk kez anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, son halini sosyal medyada paylaştı. Tatilde çekilen karelerde belirginleşen karnı dikkat çekerken, doğal güzelliği ve huzurlu hali hayranlarından tam not aldı.

Antalya’dan sonra bu sefer ABD: Aslan çocuğu ısırdı

ABD’de bulunan Olimpik Millî Park’ında ailesiyle yürüyüş yapan dört yaşındaki çocuk dağ aslanı tarafından ısırıldı.

Adana’da Dolandırıcılığa Tutuklama

Kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, 70 yaşındaki emeklinin altınlarını dolandırdı.