Polisten 10 yaşındaki engelli çocuğa sürpriz

Fiziksel Engelli Çocuğa Polislik Hayali Gerçek Oldu

10 yaşındaki fiziksel engelli Esin Elaldı, polis olma hayalini gerçekleştirdi. Esin’e, polis ekipleri tarafından unutulmaz bir doğum günü sürprizi yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Esin Elaldı’nın polis olma hayalini duyduktan sonra harekete geçti. Rehabilitasyon merkezinde ziyaret ettikleri Esin’e, özel bir üniforma hediye ettiler ve doğum günü pastasıyla kutlama yaptılar. Esin, polis aracıyla ilk kez göreve çıkmanın heyecanını yaşadı.

Sevinç Dolu Anlar

Esin Elaldı, polislerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, gazetecilere duygularını aktardı. Aynı merkezde tedavi gören Selahattin Toker ise Esin’in hayalini gerçekleştirmek için Toplum Destekli Polislik Şubesi’nden yardım istediklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün güzel bir gün geçirmesine vesile olduğunu vurgulayan Toker, “Kızımın mutluluğu için ellerinden geleni yaptılar. Bu güzel jestleri için herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Related Posts

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

İsrail: Hamas’ın ateşkes teklifine yanıtı kabul edilemez

İsrail: Hamas’ın ateşkes teklifine yanıtı kabul edilemez

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Murat Çalık ameliyata alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ameliyata alındı.

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Ünlü markanın araçlarında ölümcül hata! Binlerce araç geri çağrıldı

Ford Motor Company, yazılım hatası nedeniyle 200.000’den fazla aracını geri çağırma kararı aldı. Bu sorun, geri görüş kameralarının bozulmasına yol açarak kaza riskini artırıyor.