Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

İran’da artan fabrika yangınları dikkati çekiyor: Sabotaj mı yapıldı?

İran’da fabrika yangınları ve çeşitli tesislerdeki patlamalar dikkati çekerken, yetkililer sabotaj iddialarını reddediyor.

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen 2 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen 2 çocuk yaşamını yitirdi.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlandı… Annesi tabutu başında ağıtlar yaktı: Cenaze namazını İhsan Eliaçık kıldırdı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirilen Sırrı Süreyya Önder’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Önder’in annesi Zeliha Önder’in oğlunun tabutuna sarılarak ağıt yaktığı anlar kameralara yansıdı. Cenaze namazı Önder’in vasiyeti üzerine İhsan Eliaçık tarafından kıldırıldı.

6 gündür haber alınamayan kişi için arama çalışmaları sürüyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mantar toplamak için evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

Otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir otomobilin, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca çarptığı kazada ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir