Odun kavgasında ortalık kan gölüne döndü

Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Odun Kesme Olayı: 6 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi’nde, 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda komşular arasında motorlu testere ile odun kesme sebebiyle bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve iki aile arasında yaşanan yumruklu ve sopali çatışmada A.D. (60), M.Y., N.Y., D.Y., Y.K. ve L.K. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

Aydın’daki orman yangını ekipleri harekete geçirdi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Asrın Hukuk Bürosu açıkladı: ‘Öcalan, kardeşi ve vasisi ile görüştü’

Asrın Hukuk Bürosu’ndan yapılan açıklamada, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan ve Avukatı Mazlum Dinç ile görüştüğü bildirildi.

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

İsrail: Hamas’ın ateşkes teklifine yanıtı kabul edilemez

İsrail: Hamas’ın ateşkes teklifine yanıtı kabul edilemez

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Murat Çalık ameliyata alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ameliyata alındı.