Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

En az deprem kadar yıkıcı olacak! Türkiye için korkutan uyarı yapıldı

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, su kaynaklarının korunmasının, gelecekte yaşanabilecek susuzluk tehlikesine karşı hayati önem taşıdığına dikkat çekerek “Deprem kadar susuzluk da büyük bir risk. Yer altı sularını korumak birincil önceliğimiz olmalı” ifadelerini kullandı.

Adana’da 16 bin 100 paket makaron yakalandı

Adana’da jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta 16 bin 100 paket makaron ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’ndaki yalısında komşusuyla tartıştı. Emre’nin araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temasta bulunduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

40 milyonluk zararı zorla imzalattılar

İBB soruşturmasında “tanık” sıfatıyla ifade veren İSPER Sistem Uzmanı Songül Çar, tek bir ihalede kamunun 40 milyon liradan fazla zarara uğratıldığı Dijital Deneyim Müzesi Projesi’ne ait çarpıcı bilgiler paylaştı. Çar, “İlgili müdürlerce zorla imza attırıldım” dedi.

‘Romanya’yı yeniden büyük yapmak’ isteyen George Simion ülkesinin MAGA başkanı mı olacak?

Romanya’da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunu Rumenlerin Birlik İttifakı (AUR) lideri George Simion önde tamamladı. Peki ABD Başkanı Trump hayranı olduğu bilinen Simion’un ülkesi için bir MAGA hareketinin başlangıcı olması mümkün mü?

ABD Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderiyor

New York Times’ın açıklamalarına göre ABD’nin biri İsrail’den olmak üzere, Ukrayna’ya başkent Kiev’i savunmak için iki adet daha Patriot hava savunma sistemi göndereceği belirtildi. Gönderilecek Patriot hava savunma sistemlerinin inşa maliyeti en az 1 milyar doları buluyor ve işletilmesi için yaklaşık 90 asker gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir