Motosiklete bindiler, çevreye korku dolu anlar yaşattılar

Serik’te Maskeli Gençlerin Korku Dolu Anları

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken iki tabancayla yolcuları ve vatandaşları korkutmaya kalkıştı. Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları ise bu korkunç anları cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin silahları insanlara doğrultması büyük bir korku yarattı.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençlerden S.K (18) ve G.A (18) ifadelerinde, ellerindeki silahların gerçekte oyuncak silah olduğunu ve gerçek silah sesi çıkarmadığını belirtti.

Korku ve panik yaratarak tehdit etmek suçundan hakkında adli işlem başlatılan maskeli gençlerle birlikte o anları kaydeden Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise şu anda soruşturma altında.

Related Posts

Murat Çalık ameliyata alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ameliyata alındı.

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Ünlü markanın araçlarında ölümcül hata! Binlerce araç geri çağrıldı

Ford Motor Company, yazılım hatası nedeniyle 200.000’den fazla aracını geri çağırma kararı aldı. Bu sorun, geri görüş kameralarının bozulmasına yol açarak kaza riskini artırıyor.

Gazze’den tedavi için Türkiye’ye 4 yaralı getirildi

Gazze’den Ürdün’e geçişleri sağlanan 4 hasta ve beraberindeki 7 refakatçi tedavi için uçakla Türkiye’ye getirildi. İsrail’in saldırılarında yaralanan ve sağ bacağı ampute edilen TRT Arabi kameramanı Sami Mohammed Abdullah Shehada ile muhabir Sami Fuad Mahmoud Barhoom ve 2 hasta daha Ankara’da tedavi altına alındı.

Halde kilosu 1 TL’ye kadar düştü, markette 14 TL’den satılıyor

Adana’da hasadı devam eden karpuzun kilosu halde 1 TL’ye kadar düştü. Düşüşe rağmen bazı marketlerde karpuz fiyatının 14 TL olduğu görüldü. Fiyat farkına üretici de komisyoncu da tepkili.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.