Kocaeli’de peş peşe patlamalar: 14 yaralı

Kocaeli’de Ardı Ardına Doğal Gaz Patlamaları Meydana Geldi, Yaralılar Var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı bir patlama sonucunda 13 kişi yaralandı. Aynı ilçede ikinci bir doğal gaz patlaması daha yaşandı ve bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katındaki dairede şiddetli bir patlama meydana geldi. İtfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Patlamada yaralanan 13 kişi çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar durumlarının iyi olduğu belirtilirken, patlama nedeniyle binanın önünde park halindeki araçlar da zarar gördü.

İkinci Patlama

Darıca ilçesinde meydana gelen ilk patlamanın ardından Özhan Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında da doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti ve olayın ardından bir kadının hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlama Çalışma Esnasında Meydana Geldi

Gün boyunca 14 mahallede doğal gaz kesintisi yaşandığı ve bölgede çalışma yapan ekiplerin patlamaya sebep olduğu iddia edildi.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, patlamaların doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti ve yaralılara şu ana kadar herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

Related Posts

Kırıkkale’de sağanak su baskınlarına neden oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırıkkale’de etkili olan sağanak, su baskınlarına neden oldu.

Havalar ne zaman ısınacak? İşte Meteoroloji’den en son tahminler

Yurt genelinde yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam edecek. Vatandaşlar ikamet ettikleri şehirlerde hava durumunun nasıl seyredeceğini merak ediyor. Peki, havalar ne zaman ısınacak?

Artçı sarsıntılar devam ediyor:  Silivri’de 3,7 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul’da büyük korkuya neden olan sarsıntı sonrası Marmara Denizi’nde artçı sarsıntılar meydana gelmeye devam ediyor. Silivri açıklarında saat 17.52’de 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (AFAD-Kandilli son depremler)

Trump’tan Putin’e: “Vladimir dur!”

Trump, sosyal medyada Putin’e seslenerek, “Vladimir, dur! Haftada 5 bin asker ölüyor. Barış Anlaşmasını yapalım!” dedi.

İmamoğlu’nun avukatının avukatı hakkında gözaltı kararı

İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu ile birlikte tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan avukatı Mehmet Pehlivan’ın avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Milli Savunma Bakanı Güler: Eurofighter için süreç aynen devam ediyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Eurofighter Typhoon savaş uçağının tedarik süreciyle ilgili Almanya’nın tavrına ilişkin, terör örgütünün silah bırakma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir