Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

Yarış hazırlığındaki motosikletlilere jandarma baskını

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, motosiklet yarışı yapmak için toplanan gruba jandarma trafik ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda motosiklet trafikten menedilirken, sürücülere yaklaşık 400 bin lira ceza kesildi. İl Jandarma Komutanı Albay Necdet Karaca operasyonu sosyal medya hesabından ‘’Plaka yok, ehliyet yok, kask yok! Bir yarışı daha biz kazandık’ ifadeleriyle paylaştı

DEM Parti’den Sırrı Süreyya Önder’e suikast iddiası: Aracında düzenek bulundu

DEM Parti’den yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder’in aracında düzenek bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada “2 Nisan’da fark edildiği resmi mercilere iletildi” denildi.

Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşması yasaklandı

Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşmasını yasakladı. Kahveci’nin eski eşi Pınar Kaşgören’in başvurusu üzerine verilen kararda, Kahveci’nin çocuklara 500 metreden fazla yaklaşmamasına hükmedildi.

Avrupa Parlamentosu, ‘demokratik gerilemeden’ dolayı Türkiye’nin AB sürecini süresiz dondurdu

Avrupa Parlamentosu, Türkiye’nin AB üyelik sürecinin mevcut koşullarda yeniden başlatılamayacağını açıkladı. Raporda demokratik gerilemeye dikkat çekilirken, Ekrem İmamoğlu’na yönelik baskılar ve Kuzey Kıbrıs ziyareti de sert dille eleştirildi.

Drift yapan sürücünün otomobiline tabure fırlattı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir esnaf, cadde üzerinde drift atan sürücünün otomobiline tabure fırlattı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Zeynep’i boğarak öldüren annesine verilen ceza bozuldu

İzmir’de kızı Zeynep Vural’ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile ‘tahrik’ ve ‘iyi hal’ indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural’ın (61) cezası, Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi tarafından fazla ceza tayininde bulunulduğu gerekçesiyle bozuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir