İstanbul, Ankara, İzmir… 1 Ocak’ta ücretsiz olacaklar

Yeni Yılın İlk Günü Raylı Sistemler Ücretsiz Olacak

Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı, yeni yılın ilk günü ücretsiz hizmet verecek. 1 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferlerinden ücretsiz faydalanabilecekler.

Haber: Anadolu Ajansı

Related Posts

AKP’li vekil bir yanlıştan döndü, bir yanlış yaptı

İnternette titrini ‘Vekil’ diye düzeltti ama bu defa da asil Başkan Hakan Bahçetepe’nin tüm haber geçmişini sildirdi.

Karşılıklı saldırılar sürürken İsrail Başbakanı Netanyahu’dan ilginç açıklama: Rejim değişikliği olabilir

İran ve İsrail arasındaki savaşın 3. gününde gerilim tırmanmaya devam ederken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Netanyahu, çatışmaların sonucunda İran’da rejim değişikliği yaşanabileceğini söyledi.

Kadıköy’de Rexx sinemasında yangın çıktı

Kadıköy’de Rexx sinemasında yangın çıktığı bildirildi.

Cemil Tugay’dan işten çıkarma açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İZDOĞA, İZELMAN ve İZULAŞ şirketlerinden toplamda bin 30 çalışanın çıkarılması kararına gelen tepkilere yanıt verdi. Tugay, işe devam primi ve rapor almama primlerinin dünyada eşi benzerinin bulunmadığını belirterek, bu iki primden vazgeçilmedikçe işten çıkarmaların devam edeceğini açıkladı.

İran: 2 Mossad üyesi gözaltına alındı

İran: 2 Mossad üyesi gözaltına alındı

Tahtalı Barajı kuruyor! Su seviyesi yüzde 13’e düştü

İzmir’in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı’nda su seviyesi geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 50 azaldı. Barajdaki su seviyesi, yüzde 13,56’ya geriledi. Beklenen kuraklığın geldiğini ve biraz uzun sürdüğünü belirten Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, “İzmir’deki ve Tahtalı Barajı’ndaki su seviyesi tamamen su kullanımına bağlı. Eğer geçtiğimiz sene gibi kullanır, günde 200-220 bin litre me