İmamoğlu’nun Tutuklanmasına Tepkiler Sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlayan protestolar dün gece de devam etti.

Ankara’da dün akşam saatlerinden itibaren 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanında toplanan kalabalık çeşitli sloganlar atarak İmamoğlu’nun tutuklanmasına tepki gösterdi. Meydana çıkan yolları trafiğe kapatan polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Protestoya yüzleri kapalı şekilde katılan bazı eylemciler ise polis ekipleri tarafından müdahale esnasında gözaltına alındı. – ANKARA

Related Posts

Tapınakta izdiham! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

Hindistan’ın kuzeyindeki Uttarakhand eyaletindeki Haridwar şehrinde bulunan Mansa Devi tapınağı yakınlarında izdiham çıktı. İNCELEMELER SÜRÜYOR Yerel saat ile 09.00 sularında yaşanan izdiham hakkında açıklama yapan Haridwar Emniyet Müdürü Pramendra …

Galatasaray’a transferde İngiltere engeli: İki ezeli rakip devrede

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olmak isteyen sarı-kırmızılılar, Muslera’nın ayrılığı sonrası kaleci arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray’ın gündeminde olduğu iddia edilen Gianluigi Donnarumma ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Gazze için umudu şişeye koydular

Mısırlı mühendis Muhammed Ali Hasan’ın, Gazze’ye gitmek üzere “Şişelere çocuk maması ve gıda koyup denize bırakalım” çağrısı karşılık buldu. Pek çok kişi, Mısır ve Lübnan’dan denize gıda dolu şişeleri bırakmaya başladı. İnsan hakları aktivistleri bu kampanyanın yaygınlaştırılması çağrıları yapıyor.

Ölüm sayısı 200’ü geçince panik başladı: Ülkede sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı, memurlar eve gönderildi

Honduras’ta, yılbaşından bu yana COVID-19 dahil solunum yolu enfeksiyonlarından hayatını kaybedenlerin sayısının 200’ü aşmasıyla artan toplumsal endişe karşısında hükümet, salgını kontrol altına almak için pandemi günlerini hatırlatan maske zorunluluğu ve uzaktan çalışma gibi sert tedbirleri uygulamaya koydu.

Matcha çılgınlığı dünyayı sardı: Stoklar hızla tükeniyor

Sosyal medyada viral olan matcha çayı çılgınlığı, üreticileri çaresiz bıraktı. Bazı kafeler taleplere yetişemiyor.

Boş arazideki bidonlar ekipleri harekete geçirdi

Kayseri’nin İncesu ilçesinde boş araziye bırakılan siyah sıvı dolu bidonlar vatandaşları tedirgin ederken, yapılan incelemede sıvıların küçükbaş hayvanların memelerini temizlemek için kullanılan kimyasal madde olduğu tespit edildi.