Galatasaray’dan FIBA’ya ziyaret

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan, Uluslararası Basketbol Federasyonu’na (FIBA) ziyarette bulundu.

Galatasaray heyeti, Uluslararası Basketbol Federasyonu’nu (FIBA) ziyaret etti. Ziyarete Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan katıldı. Heyet, FIBA Başkanı Şeyh Saud Ali Al Thani, FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis ve FIBA Kıdemli Direktörü Zoran Radovic ile bir araya gelerek, Galatasaray’ın büyüme planlarını ve Avrupa basketboluna yönelik vizyonunu görüştü.

Başkan Özbek ve Natan, İstanbul’da planlanan yeni salon projelerinden bahsederek, basketbol ekosisteminde yeni bir arenanın sağlayabileceği potansiyel faydalar konusunda da FIBA’dan geri bildirimler aldı.

Related Posts

Asırlık çınar Altay seçime gidiyor

3’üncü Lig 4’üncü Grup ekiplerinden Altay’da seçimli olağanüstü genel kurul yarın yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ifade verdi: Halit Yukay’la ilgili yeni gelişme

Deniz kazası sonrası günlerce aranan iş insanı Halit Yukay’a dair soruşturmada, tekneyle çarpıştığı iddia edilen ‘Arel 7’ gemisine dair yeni gelişme yaşandı. Dosya Marmara Başsavcılığı’na devredilirken, konuya dair Kıvanç Tatlıtuğ da ifade verdi.

Korumasını müdür yaptı

Nevşehir Valiliği, tartışmalı harcamalarının ardından bu kez koruma polisinin müdür vekili olarak atanmasıyla gündeme geldi. Vali Ali Fidan, koruma polisi Mustafa Gökhan Asrak’ı İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili olarak atadı. Atamaya ilişkin Valilik yetkilileri ve Asrak, “Makamın takdiri” yorumunda bulundu.

Yurt dışında eğitime talep fazla: Avrupa ülkelerinde ücret 40 bin euroya kadar çıkıyor

Üniversite eğitimini yurt dışında almak isteyenlerin okul ve ülke araştırmaları sürüyor. Avrupa ülkelerinde ücretler 3 bin eurodan başlayıp 40 bin euroya kadar çıkıyor. Eğitimin ücretsiz olduğu Almanya ve burs imkanları fazla olan İtalya ise en çok tercih edilen ülkeler arasında yer aldı. Haber: Beyzanur Özer

2004’ten bu yana dünyada yalnızca 4 kez yaşandı; Gazze’de resmen kıtlık ilan edilecek!

2004’ten bu yana dünyada yalnızca 4 kez yaşandı; Gazze’de resmen kıtlık ilan edilecek!

ABD 55 milyondan fazla kişinin vizesini mercek altına aldı

ABD Dışişleri Bakanlığı, geçerli vizeye sahip 55 milyondan fazla kişinin “göçmenlik kurallarını, sınır dışı edilmeye yol açacak şekilde ihlal edip etmediğini” incelemeye aldı.