Bornova’da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

İzmir’in Bornova İlçesinde Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

İzmir’in Bornova ilçesinde 3 ayrı iş yerinden hırsızlık gerçekleştiren zanlı, polis ekipleri tarafından titiz bir çalışma sonucu yakalandı. Zanlı, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

16 Mart’ta Bornova ilçesinde meydana gelen 3 ayrı iş yerinden hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri harekete geçti. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Suç Analiz Merkezi Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının kimliğini tespit etti. Zanlı A.E., yapılan operasyonla adresinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.E., mahkemece tutuklandı. – İZMİR

Related Posts

Bakan Tunç’tan İyi Partili Çömez’in Murat Çalık açıklamasına tepki: Bazı kişiler maalesef yalancılık hastalığına tutulmuş

“Tetkiklerin ardından Adli Tıp yeniden rapor düzenleyecek ve bu çerçevede yargı makamları gerekli kararları vereceklerdir”

CHP lideri Özel iddialara yanıt verdi: ‘CHP her şartta komisyona girecek diye bir şey yok’

CHP lideri Özgür Özel cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP’li belediye başkanları ve bürokratlarla görüştü. Özel, CHP’nin komisyona katılmak için Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılmasını şart koştuğu iddialarına, “Kimse şunu düşünmesin CHP her şartta komisyona girecek diye bir şey yok” diyerek yanıt verdi.

Cumartesi Anneleri’nin çınarı Emine Ocak öldü

Türkiye’nin vicdanına kazınan Cumartesi Anneleri’nin en güçlü seslerinden, yılların direnişine sembol olan Emine Ocak, 89 yaşında hayatını kaybetti. Oğlu Hasan Ocak’ı 1995 yılında kaybetmesinin ardından Galatasaray Meydanı’nda adalet mücadelesine başlayan Ocak, bir ay önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda tedavi altındaydı.

Suriye’de 1426 Sivil Öldü

Suriye’nin sahil bölgesindeki olaylarda 1426 kişi hayatını kaybetti, yetkililere çağrı yapıldı.

Bingöl’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde hafif ticari araç takla attı, 6 yaşındaki Nisanur Onar hayatını kaybetti.

Yaşlı çifti öldüren katil, cinayet sonrası çıplak bir şekilde şarkı söyleyerek dans etti

Londra’da yaşayan bir çift, evlerinde vahşice öldürüldü. 62 yaşındaki Albert Alfonso ve 71 yaşındaki Paul Longworth isimli çift, Kolombiyalı Yostin Andres Mosquera tarafından öldürüldü. Cinayet sonrası Mosquera, çıplak şekilde odada dolaşıp dans etti ve şarkı söyledi.