Başkentte asayiş uygulaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelindeki parklarda yapılan denetimlerde, 10 bin 998 kişinin kimlik bilgisi sorgulandı, 2 bin 805 araç kontrol edildi.

Kent genelindeki parklarda, aranan araç ve kişilerin yakalanması, suçun engellenmesi, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması için 907 personelin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu 94 nokta ve 383 parkta yürütülen uygulamada, 2 bin 805 araç kontrol edildi, 10 bin 998 kişinin kimlik bilgisi sorgulandı.

Aranan 3 kişinin yakalandığı asayiş uygulamasında, 42 kişiye Kabahatler Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı, 45 araç sürücüsüne trafik cezası kesildi.

Vatandaşın huzuru, güvenliği için tüm tedbirlerin kararlılıkla alınmaya devam edileceğini belirten Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, başkent polisinin günün 24 saati üstün bir sorumlulukla vazifesinin başında olduğunu ifade etti.

Related Posts

Komisyonun 5. toplantısı başladı | Kurtulmuş’tan İyi Partili Arslan’ın açıklamalarına gönderme: Açık bir provokatörlük! 

Komisyonun 5. toplantısı başladı | Kurtulmuş’tan İyi Partili Arslan’ın açıklamalarına gönderme: Açık bir provokatörlük! 

Trump’tan tepki çeken hitap: “Netanyahu bir savaş kahramanı”

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de on binlerce kişinin ölümüne yol açan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için “o bir savaş kahramanı” diye konuştu.

Mardin turuna gidiyorlardı… Diyarbakır’da kaza: Yedi yaralı

Diyarbakır’da tur minibüsü devrildi. Mardin’in Midyat ilçesine gidenleri taşıyan minibüste biri bebek, yedi kişi yaralandı.

Harkov’da Saldırı: 7 Can Kaybı

Rusya’nın Harkov’a düzenlediği saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti, 20 yaralı var.

Washington’a federal operasyon: Yüzlerce gözaltı

ABD Başkanı Trump başkent Washington’da “güvenliği sağlamak ve suç oranlarını düşürmek” amacıyla “kamu güvenliği acil durumu” ilan etti. Ulusal mumuhafızlar 465 kişiyi gözaltına aldı.

Kızılay’dan Gazze İçin Acil Eylem Çağrısı

Kızılay Başkanı Yılmaz, Gazze’de insani yardım için 5 maddelik acil eylem planı önerdi.