Alanya’da drift atan sürücüye 67 bin TL ceza

Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi’nde Drift Yapan Sürücüye Tarihi Cezalar!

Olay, Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi’ndeki döner kavşakta gerçekleşti. Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını inceledikten sonra drift yapan aracın plakasını tespit etti. Sürücünün adresine giden jandarma ekipleri, drift yapmaktan 46 bin 392 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 18 bin 667 TL, muayenesiz aracı trafiğe çıkarmaktan 2 bin 167 TL olmak üzere toplamda 67 bin 236 TL para cezası kesti. Ayrıca araç, 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Related Posts

Batıdan Ukrayna’ya yardım arttı: NATO rekora koşuyor

NATO Askerî Komitesi Başkanı, Ukrayna’ya savaşın başladığı tarihten 2024 yılına kadar 50 milyar dolar yardım yapıldığını, 2025 senesinin ilk altı ayındaysa bu rakamın şimdiden 33 milyar dolara ulaştığını belirtti.

Konya’da traktör römorku devrildi: 1 ölü, 3 yaralı

Konya’da seyir halindeyken traktörden ayrılan römorkun şarampole devrilmesi sonucu 63 yaşındaki Cemile D. hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

MHP lideri Bahçeli’den Özel’e tepki: Cumhur İttifakı Türkiye’nin güvencesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sözlerine tepki gösteren Bahçeli, “TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmaları boşuna bir avunma” dedi.

Günün köşe yazısı: Milyon dolarlık liyakatsızlık

Real Madrid ve Galatasaray’ın formalarını da terletmiş eski futbolcu Hamit Altıntop, “Türk futbolunun en pahalı yanılgısı” adlı köşe yazısında Türk takımlarının temel sorununu yazdı.

Bayern, yeni sezonu 6-0’la açtı

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga’da yeni sezonun açılış maçında Bayern Münih, sahasında Leipzig’i 6-0’la ezip geçti.

Putin: Trump’ın gelişiyle tünelin sonunda ışık göründü

Ukrayna savaşının sonu için atılacak adımları beklenen Rusya lideri Vladimir Putin, ABD ile ilişkilerin Donald Trump’ın başkanlığı ile normalleşme yoluna girdiğini söyledi.