Güncel Ekonomi Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Adaylık başvurusu yapmayan Mansur Yavaş için hiçbir şey bitmemiş

CHP'de cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yapmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Anketleri işaret eden Yavaş'a yakın isimler, "Yavaş'ın günü geldiğinde halkımızın beklentilerine bakarız" dediğini söyledi.

CHP’de Mansur Yavaş Adaylık Kararı

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçim kararı alan CHP’de hareketli günler yaşanıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın adaylık durumu ise merak konusu haline geldi. Özellikle Mansur Yavaş’ın CHP lideri ve İBB Başkanı ile yaptığı görüşme sonrasında aday olmayacağını açıklaması dikkat çekti.

Mansur Yavaş Adaylık Başvurusu Yapmadı

Aday belirleme sürecinin erken olduğunu belirten Yavaş, henüz adaylık başvurusunda bulunmadı. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuruların sona ermesiyle birlikte, Mansur Yavaş’la ilgili ilginç bir kulis bilgisi ortaya çıktı.

“Günü Geldiğinde Halkımızın Beklentilerine Bakarız”

Yavaş’a yakın kaynaklar, henüz işlerin netleşmediğini ve “günü geldiğinde halkın beklentilerine göre hareket edeceklerini” belirtti. Anketler de Yavaş’ın durumunu yakından takip ediyor. Başkan Yavaş, seçim tarihi belli olduktan sonra kamuoyu yoklamalarını inceleyip genel başkana önerilerde bulunmayı planlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, ön seçim sürecinin erken olduğunu düşündüğü için gündemin bu konuyla meşgul edilmesine sıcak bakmıyor. “Halka umut olmalıyız” diyen Yavaş, Ankaralıların sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğini vurguluyor ve seçime kadar görevine odaklanmayı planlıyor.