Adana’da Damadın Kanlı Tartışması

Adana’da Yaşanan Aile Cinayeti

Adana’da yaşanan bir aile faciasında damat, çıkan tartışmada tabancayla kayınbiraderini öldürüp annesi, kayınbabası ve kayınvalidesi de dahil olmak üzere 4 kişiyi yaraladıktan sonra polise teslim oldu. Tutuklanan damadın, öldürdüğü kayınbiraderinin ise 8 yıl önce kız kardeşinin ilk eşini öldürüp cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde 15 Mart’ta meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan İhsan T. ve Emine T. çiftinin 6 aylık bebeği vardı ve İhsan T., bebeği görmek için kayınbabasının evine gitti. Ancak kayınbabası bebeği göstermek istemeyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Fuat Erkaşka, tabancayla tehditler savurunca İhsan T. tabancayı alıp rastgele ateş açtı. Bu esnada silahtan çıkan mermiler çevredeki 4 kişiye isabet etti. Maalesef kayınbirader yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Diğer bir detay ise, Emine T.’nin önceki evliliğinden olan kızının kardeşini alıp banyoya kilitlediği ortaya çıktı. Kızları silah seslerinden korkup polis çağırınca durum kontrol altına alındı.

Polise teslim olduktan sonra yapılan sorguda İhsan T., pişmanlık ifadeleri verdi ve “Korkutmak için ateş açtım, öldürmek istemiyordum” dedi. Adli makamlarca tutuklanan İhsan T., daha önce de benzer bir olayda kardeşinin eski eşini öldüren Fuat Erkaşka’nın yakın zamanda serbest bırakıldığı ve cinayetten kısa bir süre sonra yaşandığı ortaya çıktı.

Yaşanan bu acı olayla ilgili detaylar ilerleyen günlerde ortaya çıkmaya devam edecek. Adana’da gerçekleşen bu trajik aile cinayeti, şehirde büyük bir infial yarattı.

Related Posts

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan ‘yangın’ açıklaması

Başkan Tugay dünkü yangında evlerinden tahliye edilen vatandaşların evlerine geri dönmeye başladığını söyledi.

Trump’tan Netanyahu’ya görülmemiş sırt verme

Netanyahu ve kendisinin “birlikte cehennemi” yaşadığını ve İsrail’in ezeli düşmanı İran’a karşı büyük zafer kaydettiklerini savunan Trump, İsrail’in “hayatta kalması”Trump, İsrail tarihinde kimsenin “Netanyahu kadar kararlı savaşmadığını” savunarak …

İBB’de paralel yapı iddiası: Gayriresmi işleri resmileştirmek için ‘ajans’ kurulmuş

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıkla ifade veren İSTAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökmen Togay, belediye iştiraklerinde hukuki dayanağı olmayan kararların gayriresmi bir koordinasyon ekibiyle alındığını öne sürdü. Togay, bu süreci resmiyete dökmek için “ajans” kurularak iştiraklerle sözleşmeler yapıldığını ve fiilen yürütülen kontrolsüz yapının kurumsal hale getirildiğini söyledi.

Kobani davasının gerekçeli kararı açıklandı! Demirtaş için dikkat çeken ifadeler

Kobani davasının 13 ay sonra tamamlanan gerekçeli kararında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında ”Kobani olayları sürecinde örgütün talep ve talimatlarına uyduğu, kendi iradesini örgütün iradesine teslim ettiği” değerlendirilmesi yapıldı.

AKP’li isimden dikkat çeken Berat Albayrak çıkışı: Erdoğan’ın ihtiyacı var

AKP eski milletvekili Şamil Tayyar, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kuruluşunun 10’uncu yıl dönümünde konuşan eski bakan Berat Albayrak’ın görüşlerini alıntılayarak çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Erdoğan’dan duyurdu: Trump’tan F-35’e yeşil ışık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile F-35 konusunu görüştüklerini açıkladı.