Mudurnu’da Bot Kazası: Genç Kayıp

Furkan Özdemir’in Cansız Bedenine Ulaşıldı

BOLU’nun Mudurnu ilçesinde yaşanan acı olayda, 18 yaşındaki Furkan Özdemir’in botun alabora olması sonucu göle düşüp kaybolduğu bildirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Taşkesti beldesinde bulunan Karamurat Gölü’nde meydana geldi. Göl kenarında arkadaşlarıyla piknik yaparken botla tek başına göle açılmak isteyen Furkan Özdemir, bindiği botun alabora olması üzerine göle düştü. Kaybolan genç için Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma, AFAD, Bolu Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ve Taşkesti Belediyesi itfaiye ekipleri seferber oldu.

Hava kararmadan önce arama çalışmalarına ara verilirken, sabah erken saatlerde ekipler tekrar göle daldı. Yapılan aramalar sonucunda suyun yaklaşık 7 metre derinliğinde Furkan Özdemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Özdemir’in cesedi, gölden çıkartılarak otopsi için ilçe devlet hastanesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

MİT Başkanı Kalın, AK Parti’yi Ziyaret Etti

İbrahim Kalın, AK Parti TBMM grubunda ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini görüştü, açıklama yok.

Yunanistan’ın Akdeniz’deki son hamlesi: Deniz parkı derken sınırları çekiyorlar

Yunanistan, Ege ve Akdeniz’de Türkiye’nin karasularını da kapsayan alanlarda deniz parkları kurmaya hazırlanıyor. Atina’nın çevre koruma adı altında attığı bu adım Ankara’dan büyük tepki topladı. Miçotakis ise karasuları haritasını değiştirmek için eyleme geçerkenm Türkiye’nin itirazlarını yok saydı.

Orhangazi’de Katı Atık Deposunda Yangın

Orhangazi’de katı atık deposunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İstanbul Kağıthane’de yangın

İstanbul Kağıthane’de ağaçlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin söndürme çalışması devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi: Kuralar çekildi, Beşiktaş’ın eşleşmesi belli oldu

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki eşleşmesi belli oldu.

Pamukova’dan Yangın Ekibine Destek

Pamukova, Geyve’deki orman yangınına müdahale eden ekiplere sıcak simit ve ikramda bulundu.