Gazze’den tedavi için Türkiye’ye 4 yaralı getirildi

Türkiye’ye Getirilen Gazze’deki Yaralılar İçin Tedavi Sağlandı

İsrail’in Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılar sonrasında tedavilerine devam edemeyen 4 Gazzeli ve beraberindeki 7 refakatçi, Türkiye’ye getirilmek üzere Ürdün üzerinden tahliye edildi.

Amman Kraliçe Aliye Uluslararası Havalimanı’ndan hareket eden Türk Hava Yolları uçağı, 4 hastayla birlikte 7 refakatçiyi alarak önce İstanbul Havalimanı’na indi. Daha sonra Ankara Esenboğa Havalimanı’na gerçekleştirilen inişle refakatçi ve hastaların Türkiye’ye varışı sağlandı.

Havaalanında hazır bekletilen ambulanslarla Etlik Şehir Hastanesine sevkedilen uçaktakiler, gerekli tedavi sürecine başladı.

TRT Arabi Ekibi

İsrail güçlerine ait tankın açtığı ateş sonucu yaralanan ve sağ bacağı ampute edilen TRT Arabi kameramanı Sami Mohammed Abdullah Shehada ile TRT ekibinin basın aracına saldırı sonucu yaralanan muhabir Sami Fuad Mahmoud Barhoom da tedavi için Türkiye’ye getirildi.

Barhoom’un yaralandığı saldırı sırasında, TRT basın aracına 5 kurşun isabet etti.

Related Posts

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Eski AB Yüksek Temsilcisi Borrell’den “ABD paralı askerleri 550 Gazzeliyi öldürdü” paylaşımı

Ünlü markanın araçlarında ölümcül hata! Binlerce araç geri çağrıldı

Ford Motor Company, yazılım hatası nedeniyle 200.000’den fazla aracını geri çağırma kararı aldı. Bu sorun, geri görüş kameralarının bozulmasına yol açarak kaza riskini artırıyor.

Halde kilosu 1 TL’ye kadar düştü, markette 14 TL’den satılıyor

Adana’da hasadı devam eden karpuzun kilosu halde 1 TL’ye kadar düştü. Düşüşe rağmen bazı marketlerde karpuz fiyatının 14 TL olduğu görüldü. Fiyat farkına üretici de komisyoncu da tepkili.

Ülke genelinde duyuruldu, emeklilere ücretsiz oldu

Almanya’da 60 yaş üstü bireyler için sağlık sisteminde yeni bir dönem başladı. Artık birçok muayene, tarama ve tedavi hizmeti, belirli şartları sağlayan emeklilere ücretsiz sunuluyor.

Muharrem İnce cezaevinde İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir’

Geçen hafta ‘baba ocağı’ CHP saflarına dönen Muharrem İnce, Marmara Cezaevi’nde tutuklu CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

CHP’li Yücel: ‘İzmir Barosu’nu göreve davet ediyorum’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon sonrası CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den açıklama geldi.