Sevim Emre yalı komşusuyla birbirine girdi

Orhan Gencebay’ın Eşi Sevim Emre Baltalimanı’nda Komşusuyla Tartıştı

Ünlü arabesk müziği sanatçısı Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, Sarıyer Baltalimanı’nda bulunan yalıda bir komşusuyla tartıştı. Tartışmanın sebebi açıklanmazken, tarafların gerginliği bir diğer komşu tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, olaya müdahale eden bir kişinin tarafları sakinleştirmeye çalıştığı, fakat Sevim Emre’nin bu kişiye karşı agresif tavır sergilediği görüldü. Emre’nin, araya giren kişiye “Git buradan!” diyerek fiziksel temas kurduğu anlar kameralara yansıdı.


Emre ve Gencebay çiftinin uzun süredir ikamet ettiği Baltalimanı’ndaki yalı dairesi, bu yılın başlarında satış haberleriyle gündeme gelmişti. Emre ise bu iddiaları yalanlayarak bir açıklama yapmıştı.

Related Posts

En az deprem kadar yıkıcı olacak! Türkiye için korkutan uyarı yapıldı

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, su kaynaklarının korunmasının, gelecekte yaşanabilecek susuzluk tehlikesine karşı hayati önem taşıdığına dikkat çekerek “Deprem kadar susuzluk da büyük bir risk. Yer altı sularını korumak birincil önceliğimiz olmalı” ifadelerini kullandı.

Adana’da 16 bin 100 paket makaron yakalandı

Adana’da jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta 16 bin 100 paket makaron ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

40 milyonluk zararı zorla imzalattılar

İBB soruşturmasında “tanık” sıfatıyla ifade veren İSPER Sistem Uzmanı Songül Çar, tek bir ihalede kamunun 40 milyon liradan fazla zarara uğratıldığı Dijital Deneyim Müzesi Projesi’ne ait çarpıcı bilgiler paylaştı. Çar, “İlgili müdürlerce zorla imza attırıldım” dedi.

‘Romanya’yı yeniden büyük yapmak’ isteyen George Simion ülkesinin MAGA başkanı mı olacak?

Romanya’da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunu Rumenlerin Birlik İttifakı (AUR) lideri George Simion önde tamamladı. Peki ABD Başkanı Trump hayranı olduğu bilinen Simion’un ülkesi için bir MAGA hareketinin başlangıcı olması mümkün mü?

ABD Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderiyor

New York Times’ın açıklamalarına göre ABD’nin biri İsrail’den olmak üzere, Ukrayna’ya başkent Kiev’i savunmak için iki adet daha Patriot hava savunma sistemi göndereceği belirtildi. Gönderilecek Patriot hava savunma sistemlerinin inşa maliyeti en az 1 milyar doları buluyor ve işletilmesi için yaklaşık 90 asker gerekiyor.

Özgür Özel’den hıdırellez mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hıdrellez kutlamasına ilişkin yaptığı paylaşımda, “Bu özel günde, barışa ve adalete susamış bu topraklardaki her bir yurttaşımız için huzur dolu bir geleceğe kapı açılmasını diliyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir