Yunanistan’da mide bulandıran olay

3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı: Dehşet Verici Olay

Kandiye ili Therisos bölgesinde yaşanan vahşet dolu olay sonrasında 3 yaşındaki bir erkek çocuk ağır bir şekilde istismara maruz kaldı ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Çocuğun durumu oldukça ciddi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu nedenle acil olarak entübe edilerek tedavi altına alındı.

Detaylar dehşet verici

Polis ekipleri, olayın detaylarına ilişkin bilgi verdi. 26 yaşındaki annenin ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi suçlamalarla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle sürdürülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

AKP kulisi: Partiye seçim kazandıran yüzde 15’lik kitle uzaklaştı, ‘Karadeniz sermayesi’ ile ilişkiler bozuldu

AKP kulisi: Partiye seçim kazandıran yüzde 15’lik kitle uzaklaştı, ‘Karadeniz sermayesi’ ile ilişkiler bozuldu

DEM Partili Beştaş’tan, Özgür Özel’in “Erdoğan’la menemen bile yapmam” sözlerine yanıt: Öyle bir lükse sahip değiliz

DEM Partili Beştaş’tan, Özgür Özel’in “Erdoğan’la menemen bile yapmam” sözlerine yanıt: Öyle bir lükse sahip değiliz

Rektörün aylığı 1.2 milyon

Rektör maaşları skandala döndü. Çankırı’dan sonra Karabük’te de 1.2 milyonluk maaş ortaya çıktı. Rektör Kırışık, oturduğu villanın 60 bin TL’lik kirasını da üniversiteye ödetiyor.

AKP, beklenen ‘infaz yasasını’ Meclis Başkanlığı’na sundu: Pakette DEM Parti’nin beklentileri yok!

AKP ve DEM Parti arasında kriz yarattığı, bu nedenle de Meclis’e sunulmasının geciktiği iddia edilen ve içerisinde terör örgütü üyelerinin salıverilmesini de içerdiği öne sürüldüğü için tartışmalara neden olan “infaz yasası” teklifi Meclis Başkanlığı’na sunuldu. Teklifte DEM Parti’nin taleplerinin yer almaması dikkat çekti.

Güney Doğu’ya 120 milyar TL’lik yatırım

Dicle Elektrik, faaliyet gösterdiği Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan 6 ildeki yatırımlarının açılışını, bu yıl ilk kez Diyarbakır’da düzenlediği DicleFest’te bölge halkı ile yaptı.

Trump: Harvard’ın yabancı öğrenci kayıtları yüzde 15 ile sınırlandırılmalı

ABD Başkanı Donald Trump, Harvard Üniversitesi’nin yabancı öğrenci kayıtlarını yaklaşık yüzde 15 ile sınırlandırması gerektiğini söyledi. Trump, Harvard’ın ABD’ye saygısızlık yaptığını ifade ederek, “Harvard kendine çeki düzen vermeli” ifadelerini kullandı.