Bipolar hastası kadın İstanbul Kart sayesinde bulundu

Zekiye Tutkun İstanbul’da Bipolar Bozukluk Nedeniyle Kayboldu

İstanbul’da kaybolan 58 yaşındaki Zekiye Tutkun’un ailesi, endişe içindeydi. Bipolar bozukluğu olan Tutkun’dan bir süredir haber alamayan ailesi, durumu hemen mahalle muhtarına bildirdi. Muhtarın da desteğiyle harekete geçildi.

İETT ve İstanbul Kart Verileri Kullanılarak Bulundu

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), Zekiye Tutkun’un İstanbul Kart verilerini detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan inceleme sonucunda Tutkun’un son biniş ve iniş noktaları tespit edildi. Analiz sonucunda, Tutkun’un Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi yakınlarında otobüsten indiği belirlendi.

Ailesi Tarafından Hastanede Bulundu

Ailenin elde ettiği bilgiler doğrultusunda hastane çevresinde arama çalışmaları hız kazandı. İki günlük yoğun çalışmanın ardından Zekiye Tutkun hastane koridorunda otururken bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Tutkun, ailesine teslim edildi ve alındığı birimde tedavi altına alındı.

Related Posts

Harkov’da Saldırı: 7 Can Kaybı

Rusya’nın Harkov’a düzenlediği saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti, 20 yaralı var.

Washington’a federal operasyon: Yüzlerce gözaltı

ABD Başkanı Trump başkent Washington’da “güvenliği sağlamak ve suç oranlarını düşürmek” amacıyla “kamu güvenliği acil durumu” ilan etti. Ulusal mumuhafızlar 465 kişiyi gözaltına aldı.

Kızılay’dan Gazze İçin Acil Eylem Çağrısı

Kızılay Başkanı Yılmaz, Gazze’de insani yardım için 5 maddelik acil eylem planı önerdi.

Ali Şen’in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, hastaneden taburcu olacağı bildirildi.

Çin’den Yeni Uydu Fırlatışı

Çin, Taiyuan’dan dokuzuncu alçak Dünya yörünge uydu grubunu başarıyla uzaya fırlattı.

Adıyaman’da Motosiklet Hırsızlığı

Adıyaman’da park halindeki motosiklet çalındı, polis soruşturma başlattı.