9 ilde okullara kar tatili

Ülke genelinde hava sıcaklığı düşmeye devam ederken, Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir çok kente yoğun kar yağışı uyarısı yaptı. 9 ilde okullar bugün (19 Şubat Çarşamba) tatil edildi.

Valiliklerden yapılan açıklamalara göre Gümüşhane, Amasya ve Tokat’ta il genelinde; Kastamonu, Çorum ile Yozgat’ta kent merkezinde eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Ordu Valiliği Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerinin tamamında; Akkuş, Altınordu, Çamaş, Fatsa, Mesudiye ve Ünye ilçelerinde ise bazı okullarda bugün eğitime ara verildiğini açıkladı.

Samsun’da ise Asarcık, Ayvacık, Havza, Kavak, Ladik ve Salıpazarı ilçelerinde tüm okullar; Alaçam, Atakum, Bafra, Canik, Çarşamba, İlkadım, Tekkeköy, Terme ve Yakakent ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.

Sinop’ta da kent merkezi ve ilçelerde taşımalı eğitime ara verildi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Boş arazideki bidonlar ekipleri harekete geçirdi

Kayseri’nin İncesu ilçesinde boş araziye bırakılan siyah sıvı dolu bidonlar vatandaşları tedirgin ederken, yapılan incelemede sıvıların küçükbaş hayvanların memelerini temizlemek için kullanılan kimyasal madde olduğu tespit edildi.

Bakan Tunç’tan İyi Partili Çömez’in Murat Çalık açıklamasına tepki: Bazı kişiler maalesef yalancılık hastalığına tutulmuş

“Tetkiklerin ardından Adli Tıp yeniden rapor düzenleyecek ve bu çerçevede yargı makamları gerekli kararları vereceklerdir”

CHP lideri Özel iddialara yanıt verdi: ‘CHP her şartta komisyona girecek diye bir şey yok’

CHP lideri Özgür Özel cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP’li belediye başkanları ve bürokratlarla görüştü. Özel, CHP’nin komisyona katılmak için Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılmasını şart koştuğu iddialarına, “Kimse şunu düşünmesin CHP her şartta komisyona girecek diye bir şey yok” diyerek yanıt verdi.

Cumartesi Anneleri’nin çınarı Emine Ocak öldü

Türkiye’nin vicdanına kazınan Cumartesi Anneleri’nin en güçlü seslerinden, yılların direnişine sembol olan Emine Ocak, 89 yaşında hayatını kaybetti. Oğlu Hasan Ocak’ı 1995 yılında kaybetmesinin ardından Galatasaray Meydanı’nda adalet mücadelesine başlayan Ocak, bir ay önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda tedavi altındaydı.

Suriye’de 1426 Sivil Öldü

Suriye’nin sahil bölgesindeki olaylarda 1426 kişi hayatını kaybetti, yetkililere çağrı yapıldı.

Bingöl’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde hafif ticari araç takla attı, 6 yaşındaki Nisanur Onar hayatını kaybetti.