6 gündür haber alınamayan kişi için arama çalışmaları sürüyor

Zeytinköy Mahallesi’nde Kaybolan Mevlüt Karademir İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Zeytinköy Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mevlüt Karademir’in bulunması için AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara çeşitli arama kurtarma dernekleri de destek veriyor.

Arama kurtarma ekipleri, Bağbaşı Yaylası ile İsrafil Deresi mevkisi arasındaki ormanlık alanı tarayarak çalışmalarını sürdürdü.

Bölgedeki dağlık alanlarda da arama yapan ekipler, şu ana kadar Karademir’e ait herhangi bir iz bulamadı.

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde 29 Nisan’da mantar toplamak için evden ayrılan Karademir’in geri dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirmiş ve Karademir için arama çalışmaları derhal başlatılmıştı.

Related Posts

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen 2 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen 2 çocuk yaşamını yitirdi.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlandı… Annesi tabutu başında ağıtlar yaktı: Cenaze namazını İhsan Eliaçık kıldırdı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirilen Sırrı Süreyya Önder’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Önder’in annesi Zeliha Önder’in oğlunun tabutuna sarılarak ağıt yaktığı anlar kameralara yansıdı. Cenaze namazı Önder’in vasiyeti üzerine İhsan Eliaçık tarafından kıldırıldı.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

Otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir otomobilin, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca çarptığı kazada ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

Konya’da otomobil takla attı: 2 yaralı

Konya’nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

‘Özgür Özel’e yumruk atan saldırganın kimliği belli oldu’

Sırrı Süreyya Önder için AKM’deki törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören çıkışı yumruklu saldırıya uğradı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel’e saldıran şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Öte yandan, Özel’e saldıran şahsın kimliğinin belli olduğu iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir