36 yıldır Kartalkaya’ya gitti, 5 öğrencisini kaybetti: Bundan sonra kayak yapmak benim için çok zor

Başkent Kayak ve Doğa Sporları Spor Kulübü’nde Trajik Kaza

Başkent Kayak ve Doğa Sporları Spor Kulübü’nün 2025 Sömestir Kayak Kampı 1’inci dönemi, Kartalkaya’da 18 Ocak Cumartesi günü başladı. Grand Kartal Otel’de konaklayan öğrenciler arasında meydana gelen yangın faciasında Eren Bağcı, Ömür Kotan, Defne Tüzgiray, Demir Tüzgiray ve Ayşe Maya Doğan hayatını kaybetti. 36 yıldır ücretsiz kayak dersleri veren Başkent Kayak ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Metin Güneş, facia sırasında diğer sporcuları ve tatilcileri kurtarmayı başardı.

Metin Güneş’ten Taziye Mesajı

Metin Güneş, yaşanan trajik kayıp sonrasında taziye mesajı yayımlayarak acısını paylaştı. Güneş, taziye mesajında kaybettiği öğrenciler ve aileleri için başsağlığı dileyerek, derin üzüntü içinde olduklarını belirtti.

‘BUNDAN SONRA KAYAK YAPMAK ÇOK ZOR’

Güneş, yıllardır çocukların kayak yapması için emek veren biri olduğunu ifade ederek, kaybın ardından artık kayak yapmanın kendisi için zor olacağını söyledi. Yangın esnasında cesur bir şekilde hareket ederek birçok kişiyi kurtardığını dile getiren Güneş, facianın izlerini kolayca atamayacağını ifade etti.

Related Posts

Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş tatilde eğlencenin dibine vurdu

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk’un eski eşi modacı Nihan Akkuş Buruk, Alaçatı’da arkadaşlarıyla tatilde doyasıya dans edip eğlendi.

Amerika’nın babacan hakimi Frank Caprio hayatını kaybetti: Türk vatandaşıyla yaşadığı diyalog yeniden gündem oldu

ABD’nin ünlü yargıcı Frank Caprio, 88 yaşında yaşamını yitirdi. Sosyal medyada sıkça paylaşılan davaları arasında, Türk vatandaşı olan Mahmut’un yaşadığı park cezası duruşması da bulunuyordu. ABD’nin Rhode Island eyaletinde yaklaşık 40 yıl görev yapan ve “Caught in Providence” adlı televizyon programıyla dünya çapında tanınan Frank Caprio, 88 yaşında hayatını kaybetti. Caprio’nun ölüm haberini oğlu duyurdu. Caprio’nun hafızalara kazınan davalarından biri, Türkiye’den yeni gelen Mahmut Tokur’un park cezası duruşmasıydı. Tokur, aracını park ettiği yerde yasak levhası olmadığını söyleyerek cezaya itiraz etmişti. Caprio, empatik tavrıyla Tokur’un itirazını kabul ederek cezayı iptal etti ve “Sisteme karşı savaştın ve kazandın” sözleriyle kararı açıkladı. Hakim, Tokur’a “Türkiye’ye döndüğünde, ‘Amerika’daydım, mahkemeye çağrıldım, sisteme karşı savaştım ve kazandım’ diyebilirsin” demişti. Bu anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlenmişti.

Edirne’de Tarihi Restorasyon Devam Ediyor

Edirne’deki Havlucular Hanı ve Mezit Bey Hamamı’nın restorasyonu sürüyor, çalışmalar hedefleniyor.

İstanbul’da SMA/ DMD yardım toplama stantları kaldırılacak

İstanbul Valiliği,  SMA/DMD hastalarına yönelik yardım toplanan stantların kaldırılmasına karar verdi.

Kerem, Galatasaray’ı bir kere daha sildi: Tekmelikler değişti

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Of turu ilk maçında Benfica forması ile Fenerbahçe’ye kaşı mücadele eden Kerem Aktürkoğlu’nun, Portekiz ekibine transfer olduğu günden bu yana giydiği Galatasaraylı tekmeliklerini değiştirdiği ortaya çıktı.

Valilikten peş peşe iki karar

İstanbul Valiliği, okullar açılmadan “Sahipsiz hayvanlara yönelik toplama faaliyetleri ivedilikle yapılmalı” talimatı verdi. Valilik aynı zamanda metro, köprü, durak ve istasyonlarda sesli SMA/DMD stantlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.