Göçmen kaçakçıları sahil güvenlik botuna mermi yağdırdı

Ege Denizi’nde Yunan Sahil Güvenlik Botu ile Türk Göçmen Kaçakçıları Arasında Gerilim

Ege Denizi’ndeki Midilli Adası’nın Agios Fokkos bölgesine 25 düzensiz göçmeni indiren ve Türk oldukları iddia edilen göçmen kaçakçılarının, göçmen grubunu bıraktıktan sonra Türkiye’ye doğru yönelmelerini engellemeye çalışan Yunan sahil güvenlik botuna ateş açtıkları iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yunanistan ulusal basınında yer alan habere göre, sürat teknesinde bulunan 3 göçmen kaçakçısı, sahil güvenliğin ışıklı ve sesli dur ihtarına ateş açarak yanıt vermişlerdir.

Yunanistan sahil güvenlik botunun gövdesinde mermi izleri bulunduğu ancak bottaki askerlerin yara almadığı ve göçmen kaçakçılarının henüz yakalanamadığı belirtilmektedir. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yunan basınına göre, Türk sahil güvenlik botunun da göçmen kaçakçılarına müdahale ettiği iddia edilmektedir.

Related Posts

Batman’da trafik kazası: 2 kişi yaralandı

Batman’ın Gercüş ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

Samsun’da kaza: 1 kişi yaralandı

Samsun’da bir otomobilin, önündeki otomobile arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

Ukrayna, fotoğrafları paylaştı: Vatikan’da Trump-Zelenski görüşmesi

Ukrayna ve ABD liderleri, Beyaz Saray’da kameralar önünde tartışmalarının ardından bugün Papa Francis’in cenazesi dolayısıyla ziyaret ettikleri Vatikan’da bir araya geldi.

‘Zamanlaması’ tesadüf mü! Sazlıdere’deki TOKİ inşaatı için ‘yıkım kararı’ alınmasının ardından İSKİ’ye operasyon!

İBB’ye yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, aralarında İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Gültekin ve Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bu operasyon dalgası; İSKİ’nin Sazlıdere Barajı havzasında yapılan konutlar için TOKİ şantiyesine yıkım tebligatı yollaması ertesine ‘rastladı.’

Antalya’da ormanlara giriş yasağı başlıyor

Antalya, 2024 yılında 275 yangına rağmen yalnızca 333 hektarlık kayıpla Türkiye’de 12. sıraya geriledi. Vali Hulusi Şahin, 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında yeni hazırlanan genelgede belirtilen alanlar dışında ormanlara girişin yasaklandığını açıkladı.

Bebeğini 2 bin euro’ya sattı, pişman oldu: Geri almak isterken tutuklandı

İspanya’da bebeğini kısırlık sorunu olan bir çifte 2 bin euro karşılığında satan kadın, kızını geri almaya çalışırken tutuklandı. Bebeği satın alan çiftin de tutuklandığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir